Over de App

Deze toepassing is tegerlijkertijd een website en een App. Dit wordt "Progressive Web App" (PWA) genoemd. Het laat u toe om de inhoud van de site te behouden om het off-line te raadplegen, en ook om onze PWA op uw smartphone te installeren, zodat die tussen uw classieke mobile applicaties verschijnt.

De beste match vindt u op recente Android systemen, via Chrome browser.
IOS verdraagt (iets minder) de PWA’s sinds versie 11.3 en met Safari.

Installatie op Android + Chrome

Bij opening van de site, moet u een dialoogvenster vinden, dat u uitnodigd met "Voeg BGF aan het onthaalscherm toe". Indien de dialoogvenster niet verschijnt, kunt u de optie manueel in de Chrome parameters selecteren.

Installatie op IOS + Safari

Surf naar de site, clik op icoon "Delen" (vierkant met pijl), daarna op "onthaalscherm".

Het kan spijtig genoeg dat de applicatie icoon niet verschijnt zoals het zou moeten. In dat geval krijgt u een beeld van de onthaalpagina in plaats van de icoon.

Raadpleging off line

Om van de off line functionaliteiten te kunnen genieten bent u niet verplicht om de applicatie te installeren, maar het vergemakkelijkt de process.

Om de off line content te behouden, surf gewoon op de bladzijden waarin u geinteresserd bent. Al het inhoud dat u ziet wordt automatisch geladen, voor latere raadpleging.

Andere opmerkingen

Als u op het netwerk bent is het mogelijk dat een refresh automatisch gebeurt bij het surfen. Het wilt gewoon zeggen dat een update beschikbaar is, en de nieuwe gegevens worden dus opgeladen.